"Loading..."
 

Orientatie

Dit is de fase waarin ik bij u thuis of in het bedrijf uw wensen bespreek en ik de benodigde informatie verzamel. Indien u zelf voor de uitvoering van het project zorgt, kan ik ook een offerte maken voor enkel alleen een ontwerp of kleurenplan.

 

Concept Ontwerp

Op basis van uw wensen en de informatie maak ik een concept ontwerp. Aan de hand van plattegronden en 3D visuals en materiaalstalen, nemen we dit ontwerp samen door.

 

Definitief Ontwerp

Het conceptplan met eventuele wijzigingen wordt definitief gemaakt. Dit wordt tevens het uitgangspunt voor het maken van de offerte.

 

Planning

Aan de hand van het definitieve en goedgekeurde ontwerp en offerte maak ik een planning van de verschillende opeenvolgende werkzaamheden.

 

Uitvoering

De uitvoering vindt plaats onder mijn begeleiding. Dankzij de korte lijnen bent u altijd op de hoogte van de vorderingen van het project. Met een vast aanspreekpunt kunt u erop vertrouwen dat de communicatie efficiënt verloopt.

 

Nazorg

Graag hoor ik of de gerealiseerde situatie naar wens is en hoe u de weg ernaartoe heeft ervaren. Ik ben pas tevreden als u dat bent!

Ons 5-stappen plan

Dit is onze aanpak!

 

1. Orientatie

 

2. Ontwerp

 

3. Planning

 

4. Uitvoering

 

5. Nazorg

Bent u al overtuigd van de kwaliteit van ons werk?